Érdekességek, tudnivalók a „Napi elmélkedésekről”

A napi elmélkedéseket a Regnum Christi Mozgalom tagjai és a Krisztus Légiója Kongregáció szerzetesei írják a Katolikus Egyház adott napra előírt napi evangéliumához kapcsolódóan. Szervezetünkről többet honlapunkról tudhat meg. A napi elmélkedéseket e-mailben küldjük ki minden nap, immár 2006. június 10. óta.

Az elmélkedéseket többnyire angol és német nyelvből fordítjuk, mert azokat a Krisztus Légiója Kongregáció és a Regnum Christi Mozgalom nemzetközi szervezetének különféle nemzetiségű tagjai írják. Az elmúlt kilenc évben egy kis csapat áldozatos és kitartó munkával végezte a fordítási munkákat. Vannak azonban szép számmal magyar tagok is, akiknek elmélkedései esetében az eredeti magyar változatot küldjük el. Törekszünk arra is, hogy a magyar egyházi ünnepekhez kapcsolódóan mindig legyen magyar vonatkozású elmélkedésünk is.

A napi elmélkedést naponta, kizárólag e-mailben lehet megkapni, így mindig friss és aktuális marad. A napi elmélkedéseket jelenleg közel 1700 címre küldjük ki, és a feliratkozók száma folyamatosan nő.

Mivel reklámra korlátozottak a lehetőségeink, ezért az elmélkedés úgy terjed, hogy Olvasóink továbbajánlják barátaiknak és ismerőseiknek. Erre bátorítjuk Önt is! Kérjük, hogy ha az Ön számára is hasznosak, akkor ajánlja rokonainak, barátainak, munkatársainak az elmélkedéseket, mert ez az evangélium hirdetésének nagyszerű lehetősége mindenki számára. Köszönjük, ha továbbajánlásával segíti missziós munkánkat!

A továbbajánlásról bővebben ide kattintva olvashat.