Támogatás

Szeretnénk ezt a szolgálatot továbbra is ingyenesen nyújtani. Tudjuk, hogy sokan vannak, akik számára értékesek és sokat jelentenek a napi elmélkedések, és nem tudnak erre pénzt áldozni. Azonban az is természetes, hogy a napi elmélkedések előkészítésének vannak költségei. Éves költsége az elmélkedések működtetésének – a szövegek előállítása, az adminisztráció, az internetes oldal technikai költségei - több tízezer forint.

Szeretnénk szolgálatunk anyagi hátterét folyamatosan biztosítani, ezért kérjük, hogy – lehetőségei szerint havi rendszerességgel - támogassa a NAPI ELMÉLKEDÉS szolgálatát!

Segítse ezzel további működésünket, hogy a jövőben is sokaknak kínálhassuk fel ingyenesen ezt a lehetőséget. Adományozáskor a megjegyzés rovatban, kérjük, tüntesse fel, hogy ELMÉLKEDÉS. Az adományozás részleteiről itt tájékozódhat:

http://regnumchristi.hu/tamogatas/adomanyok

Köszönjük nagylelkűségét!

A NAPI ELMÉLKEDÉST továbbra is ingyenesen fogjuk küldeni, az e-mail küldése nem függ az Ön adományától. Amennyiben tehát nincs lehetősége az anyagi támogatásunkra, ez ne okozzon gondot! Kérjük, azonban, hogy segítsen minket azzal, hogy tovább ajánlja szolgálatunkat másoknak a családjában, barátai közt, vagy a munkahelyén! Beszéljen rólunk!

Szeretettel ajánljuk az elmélkedésről szóló lelkiségi írásunkat.

http://regnumchristi.hu/lelkisegi-irasok/elmelkedes-lepesrol-lepesre

 

Megköszönve segítségét:
Csernus Ágnes
a napi elmélkedések programfelelőse